Üdvözöljük! Lépjen be, vagy regisztráljon.


Belépés

Adatvédelmi nyilatkozat

A aeco.hu weboldal meghatározott funkcióihoz való hozzáférés csak abban az esetben lehetséges, ha a felhasználó regisztrálja magát, vagy az adott funkció számára megadja a kívánt személyes adatait (pl.: hozzászóláshoz a nevét és e-mail címét). Az ily módon regisztrált, vagy személyes adataikat megadó személyeknek az aeco.hu nem küld a továbbiakban ajánlatokat, hírleveleket.
Az aeco.hu kijelenti, hogy a személyes adatok kezelése és feldolgozása során maradéktalanul betartja a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény rendelkezéseit.
Erre tekintettel az aeco.hu a regisztrált személy személyes adatait kizárólag abban a körben kezeli és tartja nyilván, melyhez a regisztrált személy kifejezetten hozzájárult. Az aeco.hu kijelenti, hogy a tudomására jutott személyes adatokat nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé. Az aeco.hu kijelenti, hogy a személyes adatokat szigorúan bizalmasan, legnagyobb körültekintéssel kezeli.

Adatok felhasználása:

A regisztráció során megadott személyes adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím) az aeco.hu az alábbi célokra jogosult felhasználni:

  • hogy a regisztrált személy egyszerűen és biztonságosan férjen hozzá a személyes oldalához, illetve az aeco.hu oldal egyéb, regisztrációhoz kötött tartalmaihoz,
  • hogy az aeco.hu, amennyiben a felhasználó azt külön igényli, hírleveleket (elektronikus hirdetési szolgáltatás) küldjön a regisztrált személynek,
  • egyéb, nem üzleti célú kapcsolatfelvételre,
  • hogy, amennyiben a felhasználó külön kéri, különböző e-mail értesítéseket küldjön a felhasználónak a weboldal eseményeiről,
  • saját célú statisztikai feldolgozás céljából.

Milyen adat megadása kötelező?

Ha a weboldalon bárhol a felhasználótól adat megadása szükséges, ott világosan fel van tüntetve, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez az adatok megadása kötelező-e, vagy szabadon választható. A cikkekhez való hozzászólás elküldéséhez felhasználónév és e-mail cím megadása szükséges.

Milyen további adatok megoldása szükséges?

A regisztrációhoz a felhasználónak el kell végeznie a bővített regisztrációt, ahol a vezetéknév és keresztnév megadása kötelező.

Kapcsolatfelvétel:

Ha az aeco.hu weboldal adatvédelmi szabályaival kapcsolatban a regisztrált személynek kérdése van, írjon nekünk a kapcsolat menüponton keresztül. A személyes adatokat a regisztrált személy kérése esetén töröljük. Ezen kívül az aeco.hu bármikor kész arra, hogy a regisztrált személy kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást adjon vagy azokat erre irányuló kérés esetén módosítsa.

Ki fér hozzá a személyes adatokhoz:

A személyes adatokat a regisztrált személy kifejezett előzetes jóváhagyó hozzájárulása nélkül az aeco.hu nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé.

Biztonság:

Az aeco.hu a regisztrált személy személyes adatait védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

Adatkezelési azonosító: folyamatban

powered by Saurus FREE CMS