Fizetési és szállítási módok

Áruházunkban az alábbi szálltási módok közül választhatsz:

 1. Házhoz szállítás futárszolgálattal GLS logo

  Amennyiben házhoz szálltást választ, rendelését a GLS futárszolgálat szálltja ki. A szállításáról e-mailt, és nyomkövetési számot küldünk, és a GLS futárszolgálattal telefonon is egyeztethet a szállítás napjáról. Fontos, hogy tudja, a kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik. Futárral történő szálltás esetén a szállítási díj meghatározása súly alapján történik.
  Csomag súlya Szállítási költség (bruttó)
  0-5kg 1900Ft
  5-15kg 2700Ft
  15-30kg 3400Ft
  30-50kg 3900Ft
  50+kg 4700Ft

  Nagyméretű, törékeny csomagok szállítása

  A nagyméretű, vagy törékeny termékek külön szállítási kategóriába tartoznak. Ezek a termékek kiemelt figyelmet, és extra csomagolást igényelnek. A különleges bánásmód biztosítja, hogy a vásárolt áru a megfelelő állapotban érkezzen meg önhöz. Az ilyen termékek szállítása esetén az alapdíjon túl a táblázatban látható összeget számoljuk fel:
  Kategória Szállítási költség(bruttó)
  Mosdókagyló, wc csésze, bidé +1900Ft/db
  Fürdőkád, zuhanykabin, kádparaván +6900Ft/db
  Kérjük vegye figyelembe, hogy a futárok elsősorban sofőrök, nem képesek egyedül a nehéz csomagok mozgatására. Amennyiben ilyen csomagot rendel javasoljuk, hogy készüljön fel a futár érkezésére.
 2. Szállítás Foxpost csomagpontra Foxpost logo

  A 25Kg alatti, különleges kezelést nem igénylő csomagokat lehetőséged van Foxpost csomagpontra is rendelni. A Foxpost csomagpontra történő szállítás egységesen 1190 Ft

Fizetési módok

Áruházunkban jelenleg az alábbi fizeti módokkal fizethetsz:

 1. Fizetés banki átutalással
  Megrendelés leadásakor elektronikus díjbekérő számlát küldünk neked, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetned. A rendelés feldolgozása az összeg megérkezését követően azonnal elindítjuk, amiről e-mailben tájékoztatunk. Tipp: Ma már az átutalások néhány órán belül teljesülnek. Nyugodtan választhatod ezt a fizetési módot, mert automatizált folyamatainknak köszönhetően ez nem jelent késedelmet a rendelésed feldolgozásában.
 2. Fizetés bankkártyával – Barion GLS logo
  Megrendelés leadásakor fizethetsz online, bankkártyával, vagy Barion tárcával is. Bankkártyás fizetéshez a Barion – a teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független – bankkártya elfogadó rendszerét használjuk. A szolgáltatást a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló Barion Payment Zrt. biztosítja, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 3. Fizetés átvételkor készpénzzel, vagy bankkártyával (utánvét)
  Rendelésedet az átvételi ponton, vagy a futártól való átvételkor is rendezheted készpénzzel, vagy bankkártyával.
  Ebben az esetben mi mindaddig meghitelezzük az ön számára a termékek díját, míg a csomagot át nem veszi, ami egy plusz ellenőrzési pont, és biztosíték a számára. Ezért a kényelmi szolgáltatásért viszont a rendelés összegétől függő díjat számolunk fel önnek. Ez a díj csak utánvétes fizetési mód esetén jelentkezik.
  Tipp: Amennyiben készpénzzel fizetne, a gördülékenyebb ügyinzétés érdekében javasoljuk, hogy készítse elő a rendelés értékét, ne fizessen nagy címletekkel.

Mikor kapja meg a csomagot?

Minden terméket a lehető leggyorsabban igyekszünk eljuttatni önhöz. Minden termékoldalon megtalálható a szállítás becsült dátuma, az itt megadott dátumra próbáljuk meg kiszállítani neked a terméket. Több termék rendelése esetén a legkésőbbi dátummal rendelkező termék szállítási idejével számoljon. Mivel a szállítást futárcég végzi, a szállítás pontos napja a termékoldalon megadottól esetleg eltérhet. A szállításáról e-mailt, és nyomkövetési számot küldünk, és a GLS futárszolgálattal telefonon is egyeztethet a szállítás napjáról. Fontos, hogy tudja, a kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik. A rendelésre kapható termékek esetében hosszabb átfutási idővel kell számolni. Amennyiben ilyen terméket vásárol, e-mailben értesítjük a becsült, várható szállítási időről.

Csomag átvétele, ellenőrzése

Tipp: Mindig legyen önnél a telefonja, és készítsen fotókat a csomagról, ha sérülést lát rajta. Átvételt megelőzően a futár nem engedheti meg a csomag kibontását, de a csomagolást még az átvétel előtt átnézheti. Az átvételt követően ne engedje el a futárt, hanem a jelenlétében vizsgálja át a csomagot! Ha a csomagon, vagy a terméken sérülést talál, készítsen fényképeket, és kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól.

Visszaküldés, és elállás

Tudjuk, hogy egy építkezés, vagy felújítás mindig rejteget meglepetéseket. Éppen ezért, ha nem elégedett, vagy csak meggondolta magát, nálunk 60 napig lehetősége van a termék visszaküldésére.