Jika Mio vízkőmentes többfunkciós zuhanyszett esőztetővel, csapteleppel, víztakarékos - H3237170045711

170 188 Ft bruttó

Rendelésre

Tulajdonásgok

Cikkszám H3237170045711
Tömeg 10.5 kg
Gyártó Jika
Termékcsalád Mio
Szín króm
Kivitel csapteleppel, esőztetővel, víztakarékos
Garancia
Kezelés Termosztátos
Csatlakozás 1/2" zuhanycsatlakozó
Származási hely Cseh
Kategória

Zuhanyoszlop kád csapteleppel, zuhanyváltóval, kézizuhany átmérő 100 mm, 3 különböző funkció, gégecső 1.7 m

A termosztát előnyei:

 • Sebesség és precizitás – Gyors reagálás. A kiváló minőségű termosztátos szelep a kívánt hőmérsékletűre kevert víz azonnali ellátását biztosítja.
 • Víztakarékosság – Eco stop – a gomb, amely vizet takarít meg. A Mio termosztátos zuhany oszlop vízáramszabályozó szeleppel rendelkezik, amely jelzi a felhasználónak, ha elérte a csaptelep tervezett áramlási sebességének 50%-át. A nagyobb áramlási sebességbeállításához a gomb megnyomására van szükség a kioldáshoz.
 • Biztonság – Biztonsági leállítás- a gomb, amely véd. A termosztátos szelep vezérlőt egy beépített biztonsági gombbal látták el, amely megakadályozza, hogy a víz hőmérséklete a kellemes és biztonságos 38°C fölé emelkedjen. A vízhőmérséklet 38°C fölé történőemeléséhez (de legfeljebb 50°C-ig) a gomb megnyomására van szükség a kioldáshoz.
 • Melegvíz-ellátás blokkolása – a hidegvízellátás kimaradása esetén az intelligens termosztát azonnal reagál, blokkolva a melegvíz-ellátást, hogy megakadályozza a felhasználó leforrázását.
 • Stabil vízhőmérséklet beállítás – az intelligens termosztát biztosítja az állandó vízhőmérsékletet, hőmérsékletingadozások nélkül.
 • Kettős váltó – a fürdőkád és a zuhany termosztátos csaptelepén egy váltószelep áll rendelkezésre, amelynek segítségével válthatunk a kád feltöltése, a kézizuhany, vagy a fejzuhany használata között.

Erre a termékre vonatkozó becsült szállitási időt lásd feljebb, a kosár gomb alatt!

Mikor kapja meg a csomagot?

Minden terméket a lehető leggyorsabban igyekszünk eljuttatni önhöz. Az oldal tetején, a “kosár” gomb alatt minden termékoldalon megtalálható az adott termék becsült szállítási dátuma. Az itt megjelenő dátumra próbáljuk meg kiszállítani önnek a terméket. Több termék rendelése esetén a legkésőbbi dátummal rendelkező termék szállítási idejével kell számolni.
Mivel a szállítást futárcég végzi, a szállítás pontos napja a termékoldalon megadottól esetleg eltérhet. A szállításáról e-mailt, és nyomkövetési számot küldünk, és a GLS futárszolgálattal telefonon is egyeztethet a szállítás napjáról.
Fontos, hogy tudja, a kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.

A rendelésre kapható termékek esetében hosszabb átfutási idővel kell számolni. Amennyiben ilyen terméket vásárol, a beszállító visszaigazolását követően e-mailben értesítjük a várható szállítási időről.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

 1. Házhoz szálltás futárszolgálattal

  Futárral történő szállítás esetén a szállítási díj meghatározása súly alapján történik.

  Csomag súlya Szállítási költség (bruttó)
  0-5kg 1900Ft
  5-15kg 2700Ft
  15-30kg 3400Ft
  30-50kg 3900Ft
  50+kg 4700Ft
 2. Szállítás Foxpost csomagpontra

  A 25Kg alatti, különleges kezelést nem igénylő csomagokat lehetősége van Foxpost csomagpontra is rendelni. A Foxpost csomagpontra történő szállítás egységesen 1190 Ft

Nagyméretű, törékeny csomagok szállítása

A nagyméretű, vagy törékeny termékek külön szállítási kategóriába tartoznak. Ezek a termékek kiemelt figyelmet, és extra csomagolást igényelnek. A különleges bánásmód biztosítja, hogy a vásárolt áru a megfelelő állapotban érkezzen meg önhöz.
Az ilyen termékek szállítása esetén az alapdíjon túl a táblázatban látható összeget számoljuk fel:

Kategória Szállítási költség(bruttó)
Mosdókagyló, wc csésze, bidé +1900Ft/db
Fürdőkád, zuhanykabin, kádparaván +6900Ft/db

Kérjük vegye figyelembe, hogy a futárok elsősorban sofőrök, nem képesek egyedül a nehéz csomagok mozgatására. Amennyiben ilyen csomagot rendel javasoljuk, hogy készüljön fel a futár érkezésére.

Csomag átvétele, ellenőrzése

Tipp: Mindig legyen önnél a telefonja, és készíts fotókat a kibontás előtt, ha sérülést lát a csomagon.
Átvételt megelőzően a futár nem engedheti meg a csomag kibontását, de a csomagolást még az átvétel előtt nézze át. Ha csomag jelentősen sérült, megtagadhatja az átvételt. Az átvételt követően se engedje el a futárt, hanem kérje meg, hogy várjon egy percet, és a jelenlétében vizsgálja át a csomagot. Ha a csomagon, vagy a terméken sérülést talál, készíts fényképeket, és kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól.

Visszaküldés, és elállás

Tudjuk, hogy egy építkezés, vagy felújítás mindig rejteget meglepetéseket. Éppen ezért, ha nem elégedett, vagy csak meggondolta magát, nálunk 60 napig lehetősége van a termék visszaküldésére.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a weboldal forgalmunk anonim elemzéséhez. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatával kapcsolatos részletes leírását.